Nieuws

Nieuwe specialisaties

Vanaf 1-1-2018 zijn er twee nieuwe specialisaties :
U kunt nu ook terecht voor Kaakfysiotherapie .
Tevens kunt u bij ons terecht voor Hand(en pols-)therapie .
Meer informatie over beide specialisaties volgt snel.

Ziektekosten verzekering 2018

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. Vergelijk daarom zorgvuldig via www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd

Stagiair(e)

Onze praktijk is een opleidingsinstituut voor de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment loopt Sophie Fibbe stage. Sophie zit in het vierde jaar van de opleiding fysiotherapie .

Oncologische fysiotherapie

Binnen het Paramedisch Centrum Obdam bieden wij fysiotherapie bij oncologische klachten aan.
Vanuit wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat een actieve leefstijl bij mensen met kanker een positief effect heeft op het verminderen van de risicofactoren voor het terugkeren van de ziekte en zelfs bijdraagt aan de kans op overleving. Een actieve leefstijl is dan ook bij iedere fase van kanker belangrijk ondanks dat het misschien heel tegenstrijdig lijkt als je je ziek voelt.
Binnen de praktijk wordt de therapie aangeboden in zowel groepsverband als individueel.
In groepsverband kunt u denken aan het werken aan de algehele conditie, chronische vermoeidheid en het opbouwen van de spierkracht gericht op het verbeteren (of onderhouden) van de kwaliteit van leven. Dit middels een persoonlijk schema.
Tijdens de individuele therapie wordt er naast een actief beleid ook gebruikt gemaakt van manuele technieken (bv massage, het doornemen van adviezen m.b.t. de belasting in het dagelijks leven, oefeningen en oedeemtherapie).

Inloopspreekuur

Maandag 5-02-2018 van 19.00 tot 19.30 uur.

contracten

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract voor 2017 afgesloten.
Dit betekent dat U bij ons de behandelingen vergoed krijgt tot het maximum aantal
of het bedrag wat bij Uw Aanvullende pakket hoort.